Opnieuw aanmelden voor therapie

Opnieuw aanmelden voor therapie

Goed nieuws! Ons team werd recent uitgebreid met fijne collega’s: Joris Meyers en Mona Mariën. Zij werken zowel met jongeren vanaf 14 jaar als met volwassenen. Deze kunnen zich aanmelden voor therapie als ze zich kunnen vrijmaken op vrijdagvoormiddag. Verder kan er ook aangemeld worden voor sociale vaardigheidstraining.

Helaas is er wel nog een aanmeldingsstop voor ondersteuning door de kinderpsychiaters en voor diagnostiek. Ook voor therapie tijdens de schooluren en voor kinderen jonger dan 14 jaar kan niet aangemeld worden. Op dit moment kan er wel opnieuw aangemeld worden voor de sociale vaardigheidstraining en voor jongeren vanaf 14 jaar en volwassenen die zich kunnen vrijmaken op vrijdagvoormiddag.  Van zodra andere aanmeldingen opnieuw mogelijk zijn, zullen we dit hier communiceren. Cliënten die al eerder in begeleiding waren of nog zijn kunnen wel nog een nieuwe afspraak maken. Bij dringende hulpvragen raden wij u aan om uw behandelende huisarts, CLB of eventueel de spoeddienst van het ziekenhuis te contacteren. U kan kinder- en jeugdpsychiaters in uw regio terugvinden via de Vlaamse Vereniging voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie. Wij hopen op uw begrip voor dit ongemak.

admin

Reacties zijn gesloten.