Opnieuw aanmelden voor therapie

Opnieuw aanmelden voor therapie

Goed nieuws! Er kan opnieuw aangemeld worden voor therapie en sociale vaardigheidstraining. Omwille van de opstart van een nieuwe collega in ’t Keerpunt, kunnen adolescenten (tot 21 jaar) die zich kunnen vrijmaken op vrijdagvoormiddag, snel terecht. Helaas is er wel nog een aanmeldingsstop voor ondersteuning door de kinderpsychiaters en voor diagnostiek. Van zodra deze aanmeldingen opnieuw mogelijk zijn, zullen we dit hier communiceren. Cliënten die al eerder in begeleiding waren of nog zijn kunnen wel nog een nieuwe afspraak maken. Bij dringende hulpvragen raden wij u aan om uw behandelende huisarts, CLB of eventueel de spoeddienst van het ziekenhuis te contacteren. U kan kinder- en jeugdpsychiaters in uw regio terugvinden via de Vlaamse Vereniging voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie. Wij hopen op uw begrip voor dit ongemak.

admin

Reacties zijn gesloten.