Aanmeldingsstop

Aanmeldingsstop

Omwille van het zeer hoge aantal aanmeldingen en omdat wij het belangrijk vinden om kwaliteitsvolle hulpverlening te kunnen bieden, is er op dit moment een tijdelijke aanmeldingsstop voor diagnostiek of therapie door de psychologen en de kinderpsychiaters. Ook aanmelden voor hun wachtlijst is momenteel niet meer mogelijk. Op dit moment kan er wel aangemeld worden voor de sociale vaardigheidstraining. Van zodra andere nieuwe aanmeldingen opnieuw mogelijk zijn, wordt u hiervan op de hoogte gebracht via onze website. Cliƫnten die al eerder in begeleiding waren of nog zijn kunnen wel nog een nieuwe afspraak maken. Bij dringende hulpvragen raden wij u aan om uw behandelende huisarts, CLB of eventueel de spoeddienst van het ziekenhuis te contacteren. U kan kinder- en jeugdpsychiaters in uw regio terugvinden via de Vlaamse Vereniging voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie. Wij hopen op uw begrip voor dit ongemak.

admin

Reacties zijn gesloten.